Tuulilasit

korjaus ja asennus

Tuulilasit

AutoArta Oy palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisella tuulilasipalvelulla. Tuulilasipalvelu kuuluu olennaisena osana toimintaamme. Varastostamme löytyy noin kolmesataa eri automerkkeihin ja -malleihin soveltuvaa tuulilasia.

Tuulilasien asennus on huolellisuutta ja tarkkuutta vaativaa takuutyötä. Asentajamme ovat tuulilasiasennuksen kokeneita ja osaavia ammattilaisia, joilla on hallussa alan viimeisin tietotaito.  Asennustyöt tehdään alan parhaita työmenetelmiä, tuotteita ja materiaaleja käyttäen.

Hoidamme myös tuulilasin korjauksia, joka onkin usein edullisin ja nopein toimenpide huolehtia lasi uudelleen käyttökuntoiseksi. Kun lasiin on tullut särö, ei sen korjaamisessa kannata viivytellä. Oikeilla työmenetelmillä ja laadukkailla tuotteilla saadaan korjausjäljestä lähes huomaamaton. Korjaus kannattaakin jättää AutoArtan osaavien ammattilaisten tehtäväksi.

 

TUULILASIPALVELU

  • Nordglass -tuulilasit

  • Korjaus

  • Asennus

  • Myynti

Soita ja kysy lisää

 

Meillä myynnissä olevat tuotebrändit

Tutustu tarkemmin tuotteisiin merkkien omilla sivuilla klikkaamalla logoa.

Kokonaispalvelu laatutuotteilla ja parhailla työmenetelmillä

Myymme ja käytämme asennuksissa NordGlassin korkealaatuisia ja hinnaltaan kustannustehokkaita tuulilaseja. Tuulilasien liimauksessa käytämme laadukkaita ja nopeasti kuivuvia liimoja.

Annamme sekä tuulilaseille, että asennuksille takuun. 

Haluamme tarjota asiakkaille asiakaslähtöistä, mutkatonta ja kokonaisvaltaista palvelua.