Tuotteet

Automaalit 
Autotuotteet ja -tarvikkeet

Tuotteet 

AutoArta Oy:n tuotevalikoima on kattava ja monipuolinen.

 

Se koostuu alan parhaiden tuotevalmistajien laadukkaista tuotteista.

Kattava valikoimamme koostuu automaaleista, automaalaukseen sopivista pakkeleista, pohjamaaleista, lakoista, pintamaaleista ja kovettajista.

Lisäksi valikoimistamme löytyvät työstöön tarvittavat hioma- ja työsuojelutuotteet sekä työkalut, autokemikaalit, ruosteenestot,

liimat, korintiivisteet ja suojausmenetelmät.

 

 

 

Meillä myynnissä olevat tuotebrändit

Tutustu tarkemmin tuotteisiin merkkien omilla sivuilla klikkaamalla logoa.

Automaalituotteet ja automaalitarvikkeet

AutoArta Oy:n myymälästä löytyy monipuolinen valikoima pintamaaleja, kittejä, lakkoja, pakkeleita, pohjamaaleja ja kovettajia.

Myymme Glasurit-tuotemerkkivalikoimasta turvallisia tuotteita, jotka täyttävät automaalauksen turvallisuusnormit. Glasurit -tuotevalikoimasta löytyy vaativaan automaalaukseen sopivat pakkelit, pohjamaalit, lakat, pintamaalit ja kovettajat. Glasuritin vesiohenteiset automaalituotteet ovat laadukkaita ja pitkälle kehitettyjä.  Tuotevalikoimamme kattaa myös De Beerin maalit ja muut tuotteet. Myymme lisäksi Silcon, Evercoatin ja 4CR:n tasoitteita.

Automaalauksen rautaisten asiantuntijoidemme tietotaito on asiakkaidemme käytössä ja me huolehdimme, että asiakkaamme saa kaikki tarvittavat komponentit laadukkaan lopputuloksen syntymiseksi. Automaalin sekoitusratkaisulla löydämme asiakkaalle aina oikean sävyratkaisun.

HIONTATUOTTEET JA -TYÖKALUT

Valikoimastamme löytyy kotimaiset Mirkan hiontatuotteet ja -työkalut. Hiontatuotteita käytetään valmistelusta viimeistelyyn asti kaikissa auton korin korjaustöissä. Oikeanlaisen hiontatuotteen ja hiontamenetelmän valinta on tärkeää, jotta pintakäsittely onnistuu ja lopputuloksesta saadaan laadukas.

AutoArta Oy:n valikoimista löydät oikeat hiontatuotteet valmistelusta ja pohjusteen kuivahionnasta aina maalipinnan levittämistä edeltävään hienohiontatyövaiheeseen saakka.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös erilaiset hiontatyökalut, kuten laikat, hylsyt ja viilat. Työkaluvalikoimistamme löytyy lisäksi hiontatyöhön tarvittavaa koneistoa, kuten hioma- ja kiillotuskoneet. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme siten, että asiakas saa kaiken hiontatyöhön tarvittavan meiltä yhdellä kertaa.

mUUT TUOTTEET

AutoArta Oy:n kattavasta tuotevalikoimasta saat myös hioma- ja työsuojelutuotteet, autokemikaalit, ruosteenestoaineet, liimat, korintiivisteet ja suojausmenetelmät. Myymme 3M -tuotemerkin auton suojaus- ja korjaustuotteita sekä työsuojelutuotteita.

Autokemikaalien tehtävänä on huolehtia ajoneuvon toimivuudesta. Käyttämällä oikeita tuotteita huoltotoimenpiteissä auton eri osissa, on mahdollista vaikuttaa auton tekniseen toimivuuteen ja ulkonäköön sekä ennaltaehkäistä osien kulumista. Auton korin puhtaudesta ja pinnasta kannattaa huolehtia, jotta auton kori säilyttää kuntonsa. Auton alustan, lokasuojien ja helmojen alusta- ja kotelosuojat sekä korintiivisteet auttavat autoa säilymään hyväkuntoisena ja ehkäisevät korroosiota sekä ruostumista.

AutoArtan asiantuntijoilta saat asiantuntevat neuvot sekä tuotteet auton suojaamiseen ja kunnossapitoon.

Ota yhteyttä

AutoArtan asiantuntijoilta saat asiantuntevat neuvot ja tuotteet.

Palvelemme asiakkaitamme myymälässämme sekä toimitamme tuotteet ja tarvikkeet toimialueellamme suoraan asiakkaille kuljetettuna.

Tee tilaus